Vip Tools

Altijd klaar wanneer u ons nodig heeft

Een goede dienst na verkoop is belangrijk om onze service te waarborgen. Contacteer ons gespecialiseerd team die meteen uw probleem zal aanpakken.

E.: info@viptools.be
T.: +32 3 844 52 52


Samen de deal afsluiten

Om problemen in onze deal te voorkomen, kunt u hieronder een kort overzicht terugvinden van alle procedures en voorwaarden. Deze kan u ook terugvinden onder downloads.

Mocht u enige vragen hebben omtrent de voorwaarden, dan geeft ons team u graag een duidelijk antwoord.

Algemene voorwaarden

In offertes en op verschilllende documenten verwijzen we naar onze algemene verkoopvoorwaarden

Bestelprocedure

Service en dienstverlening, maar tevens goede communicatie zijn van essentieel belang om op serene wijze lang en prettig met elkaar samen te werken. Daarom vragen we met aandrang om, wanneer mogelijk, elke bestelling per e-mail te bevestigen.

Leveringsvoorwaarden

De prijzen vermeld in de prijslijst van Vip Tools bv gelden, tenzij anders vermeld, franco adres koper. Deze hoofdvoorwaarde geldt mits de koper bereikbaar is over de verharde weg binnen de Belgische grenzen en voor zover de zending een nettowaarde heeft hoger dan 250 EUR. Enige uitzonderingen hierop worden bij de productfiche vermeld.

Retourzendingen

Verschillende oorzaken kunnen ertoe leiden dat de geleverde goederen niet overeenstemmen met wat werd besteld. Hiervoor zijn uiteenlopende scenario’s mogelijk.

 

Stel je vraag
Menu